Jag talar ut om missfallen

publicerat den 2011-11-14 klockan 17:15:27 av Love
i kategorin Behandling » 15 kommentarer


Jag talar om missfallen och känslor


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Ögonen fylls med tårar.



Jag önskar dig all lycka. Hoppas vi ses på öppna snart.



Ta hand om er <3

2011-11-14 @ 17:40:54
URL: http://nagi.blogg.se/
Postat av: Helena

<3, kämpa på hur än svårt det känns. du ska se det vänder, kan du inte kontakta en kurator eller psykolog och prata med? hoppas du mår bättre snart. ta hand om dig!

2011-11-14 @ 20:28:54
URL: http://viggo2008.blogspot.com/
Postat av: ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★

Fy. Mina ögon fylldes i tårar. Massa lycko kramar till dig! Hoppas verkligen det är eran tur nästa gång!

2011-11-14 @ 20:50:03
URL: http://kattaaa.blogg.se/
Postat av: julia

Usch, blir verkligen jätteledsen av att se detta! Har följt din blogg sedan du var gravid med Oliwer och tycker att du verkar vara en så fantastiskt fin människa, du är verkligen inte värd allt detta.. kan knappt föreställa mig hur du mår, men du är så himla stark som kämpar vidare! Försök ändå att tänka positivt, du är ju fortfarande väldigt ung och har mååånga år på dig med att försöka. Håller tummarna för att allt blir bättre snart och önskar att jag kunde göra något. Styrkekramar!

2011-11-14 @ 20:53:39
URL: http://juliawilberts.blogg.se/
Postat av: Sofie

Love, det här berör mig verkligen! Jag hoppas med hela mitt hjärta att allt kommer lösa sig för dig och Daniel och att ni en dag kommer få ett vackert syskon till Oliwer!

Ta hand om varandra. <3

2011-11-14 @ 21:26:37
URL: http://mammatilldylan.blogspot.com
Postat av: Emma

Fy vad hemskt blir så tårögd.

2011-11-15 @ 10:31:17
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/
Postat av: Josefin - Melwins mamma

Nog för att de är många mil ifrån oss, och vi inte är de människorna som pratar dagligen.. Men jag lyssnar, jag har lyssnat och jag kommer alltid att lyssna jag lovar dig.. Jag vill verkligen att de ska lösa sig för er, av botten av mitt hjärta och det är inget jag säger för att det ska låta bra.. För att jag ska hamna under den kategorin som "bryr sig" För jag menar det verkligen..



Jag menar varje ord. Jag är ingen som kan ljuga,de är det värsta jag vet. Så jag menar de verkligen Love. Åååh fina duu, de gjorde så ont att se dig så himla ledsen jag grät också. Jag grät för att livet är så jäkla orättvist.. Vännen, <3:(

2011-11-15 @ 12:14:25
URL: http://melwinojag.blogg.se/
Postat av: Tina

Åh va jag blir ledsen av att se dig så! :´( Jag förstår att det är jobbigt för dig, jag vet hur det känns att leva i ovisshet med alla dessa frågor. Att behöva fråga sig om man kommer få vara gravid och få ett efterlängtat barn är riktigt jobbigt! Den här utredningstiden kan ta ett tag men försök att ta ett steg i taget (läkarbesök, provsvar osv...) och se vart det leder. Jag är övertygad om att du kommer bli gravid igen och att Oliwer kommer få sig en syster eller bror! Som föregående kommentar, be om att få prata med en kurator eller liknande. De borde de erbjuda dig! Kramar i massor! <3

2011-11-15 @ 14:39:59
URL: http://familjennagolunda.blogg.se/
Postat av: Isabelle- Elysia & Adrians Mamma

gud vad jag blir ledsen för din skull... hade ja varit vän me dig skulle ja ha åky o gett dig en kram.. kämpa på tjejen!

2011-11-15 @ 14:40:48
URL: http://elysiasmamma.blogg.se/
Postat av: Natalie

Ögonen fylls med tårar.

fick såå ont i mitt hjärta. hoppas verkligen allt löser sig, Kram till er alla 3 <3

2011-11-15 @ 17:12:37
Postat av: Carro

Kram till dig!

2011-11-15 @ 18:26:46
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Jag vet, och lyssnar. Det ÄR orättvist, förjävligt, skit och förbannelse! Det ÄR BAJS!

Men jag väljer, måste välja, att tro på att det faktiskt händer fina underbara människor för att det är de som klarar av det. Det är dom som orkar resa sig, de som lever och älskar fastän allt man vill är att ligga och ha ont. De som gör livet speciellt och underbart för så många andra! Sådana människor som du!

Du är inte ensam, du är inte en hemsk människa, du är inte ohörd.



...och tack för att du orkar låta mig få känna att jag inte är själv.



Nästa buss åker vi till slutstationen ihop - deal? Deal!

2011-11-16 @ 14:34:48
Postat av: Anna-Maria

Hej, hittade till din blogg av en slump när jag googlade missfall efter mitt andra missfall som jag fick för lite mer än en månad sedan.

Jag tycker du är väldigt modig och stark som vågar berätta allting! Det är bra och skönt att berätta ochnprata av sig!

Jag förstår varenda del av din sorg och kan sätta mig in i dina känslor.

Man måste få vara ledsen och sedan gå vidare och ta nya tag.

Själv har jag precis haft min första mens efter senaste missfallet och funderar nu på när jag ska våga försöka igen.

Jag har också en son. Han är 16 månader.

Många kramar till dig

2011-11-16 @ 18:05:14
Postat av: Monica

Jag lider med dig! Tycker så synd om dig och jag hoppas verkligen att det kommer en liten bebis till er snart! Och jag känner igen mig så mycket i dina känslor. Det här med bitterheten och allt. Och det är nog normalt att känna så. Jag tror att alla som har varit med om missfall känner en viss bitterhet mot andra som får bebisar och blir gravida.



Massa kramar till dig!!

2011-11-19 @ 07:05:22
URL: http://mookpersson.blogg.se/
Postat av: Richard

Jag tittade in till din blogg efter flera månaders frånvaro i hopp om att du och din familj hade haft en fin jul. Istället fick jag se detta hjärtekramande klipp...



Det är omöjligt att inte beröras och känna enorm medkänsla med dig i en så ärlig, personlig och öppenhjärtig video. Dessutom visar du på insikt när du även försöker analysera och förstå dina egna känslor. Liknelsen med bussen är så slående att man får tårar i ögonen. Tror alla dina läsare bara vill hålla om dig och ge dig kraft. Det enda tröstande jag kan säga är att du inte ska klandra dig, det är inte ditt fel! Du tog rätt beslut utifrån vad du visste då. Resten beror på ödet som kan kännas väldigt orättvist ibland.



Är säker på att du till slut får ett efterlängtat syskon till Oliwer om du låter kroppen vila lite. Är efter videon mest orolig för din egen hälsa. Inga uppdateringar de senaste månaderna :S Hoppas att du mår bättre och att dina känslomässiga sår har läkt lite grann. Om du orkar skriva någon sorts uppdatering vore det en stor lättnad. Jag vill så gärna att du och din familj ska vara lyckliga.



Vi hade också mycket svårt att få vårt andra barn, tog fem år och flera missfall innan det kom. Hav tålamod, de flesta i din ålder har inte ens tänkt tanken att skaffa barn. Kanske ska du låta kroppen vila och ta ett eller två års timeout från graviditeter och fokusera på annat istället, studier t.ex. En sak är jag säker på. Ditt nästa barn kommer vara jättestolt över sin äldre stilige storebrorsa och sin underbara och vackra mamma!

2012-01-18 @ 00:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till bloggens startsida


Välkommen hit!

Jag heter Love Nordgren och är 21 år gammal, bor och lever med min familj i Stockholm.
Utåt är vi ganska normala, unga föräldrar till vår lilla busiga 2 åring Oliwer. Vi fick Oliwer oplanerat 2009 och det gick som smort hela graviditeten.
Vårt lilla mirakel!

Men...sen kom vi fram till 2011 och vi blev oplanerat gravida igen. Denna gång gick det inte som smort utan det slutade i ett missfall som blev otroligt chockande och tungt. Vi ville nu så gärna få ett syskon till Oliwer och började försöka bli gravida så fort min mens kom tillbaka.

Men nu, efter ytterligare två missfall har vi ännu inte lyckats få behålla ett litet mirakel. Nu ska en utredning sättas igång och jag önskar av hela mitt hjärta att den kommer igång snabbt så vi kanske kan påvärka något som gör att en bebis vill stanna och växa i min mage ända tills vi får lyckan att hålla syskonet i armarna..

Så följ med vår resa från blod, svett och tårar till förhoppningsvis en ljuv liten kärleks bebis.











2011
Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti
September
Oktober November December